Lækkert og sundt knækbrød med havre og Body Science Bake Protein. Proteinknækbrød, ganske enkelt!
Ingredienser (én bageplade)
2 dl havremel (mal havregryn i en blender)
15 g Body Science Bake Protein
¼ dl hørfrø
½ dl græskarkerner
1 tsk chiafrø
1,5 spsk fiberhusk
30 g Body Science Coconut Oil Odorless
2 dl kogende vand
Flagesalt
Sådan gør du proteinknækbrød
Forvarm ovnen til 160 grader. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt olien og hæld det kogende vand over. Rør det hele sammen til en dej. Hvis dejen er for klistret, kan du tilsætte lidt mere havremel eller havregryn. Læg dejen på en bageplade med bagepapir. Læg et stykke bagepapir over dejen og rul den tyndt ud. Fjern det øverste bagepapir og drys flagesalt over. Bag midt i ovnen i ca. 50-60 minutter. Tag det ud og lad det køle af. Meget lækkert sammen med Body Science Peanut Butter!
Næringsindhold for hele satsen
Protein: 31 g
Kulhydrater: 49 g
Fedt: 55 g
Kalorier: 841 kcal
Vil du finde mere inspiration til kost og træning? Se nogle af vores artikler nedenfor:
Triceps øvelser – 5 gode triceps øvelser til veldefinerede arme
Relaterede produkter
Præstationsfremmende.