Body Science Coconut Oil Odorless
Body Science Coconut Oil Odorless hverken lugter eller smager af kokos – specialudviklet til brug som et alternativ til almindeligt fedtstof, smør og andre olier, der anvendes til madlavning og bagning. Kokosolie er perfekt til stegning og friturestegning, fordi det tåler høje temperaturer uden at blive ødelagt.
- CU Fair Choice-certificeret – en sikker og korrekt håndtering af hensyn til både de ansatte og miljøet
- Smags- og lugtfri – perfekt til madlavning
Kokosolie af friske kokosnødder
Body Science Coconut Oil Odorless er en kokosolie fremstillet af friske kokosnødder, som er blevet forsigtigt raffineret for at fjerne duft og smag. Produktet fremstilles i henhold til CU Fair Choices skrappe standarder. Det er et kontrolorgan, som følger internationale menneskerettighedslove og arbejdskonventioner, hvilket sikrer arbejdspladsen og beskytter miljøet af hensyn til alle involverede.
Uden lugten og smagen af kokos
Den smags- og lugtfrie kokosolie er ideel til alle former for madlavning og bagning, hvor kokosoliens naturlige og karakteristiske duft og smag ikke må bemærkes. Kokosolie er også en glimrende fedtkilde til dem, der følger en raw food- og/eller LCHF-livsstil, og kan endda spises direkte fra krukken for at få et energi- og MCT-holdigt tilskud.
Kan anvendes som massageolie
På grund af kokosoliens blødgørende egenskaber anvendes den også til forskellige former for udvortes brug, eksempelvis som massageolie.
Varenr.: | SKU2134910 | |
Producent: | Body Science | |
EAN: | 7340130605540 | |
Body Science Coconut Oil Odorless
Kokosolie.
Nettovolumen: 500 ml
Varedeklaration: 100 % kokosolie.
Placering af "bedst før udgangen af" og batchnummer: Se stempel på låg.
Opbevaring: Kokosolien kan opbevares ved stuetemperatur. Holdbarhed efter fremstillingsdato: 2 år
Bemærk! Kokosolien bliver flydende ved 24 ºC.
Næringsdeklaration per 100 ml: | |
Energi | 3763 kJ/896 kcal |
Fedt – heraf mættet fedt |
99,3 g 94,1 g |
Kulhydrater – heraf sukkerarter |
0,3 g 0 g |
Protein | 0,3 g |
Salt | 0 g |
CU 804272
CUFC-01-2013