Lækkert bananbrød, som også kan serveres som en kage!
Ingredienser (10 stykker)
2 dl havremel
30 g Body Science Whey 100 % Chocolate
10 g kakao
½ tsk bagepulver
30 g Body Science Coconut Oil Odorless
En moden banan
2 spsk Green Valley Ranch Syrup Maple
1 æg
En knivspids salt
Stevia efter smag
Hakd mørk chokolade (valgfrit)
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 175 grader. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Hvis du ønsker at tilsætte mørk chokolade, skal du også blande denne i. Mos bananen og smelt kokosolien. Bland dette i en anden skål, og tilsæt også ahornsirupen og ægget. Rør dette ind i skålen med de tørre ingredienser. Hæld dejen i en smurt form og sæt kagen ind i midten af ovnen. Bag bananbrødet i ca. 15 minutter. Tjek med en tandstik, om det er færdigt. Server som en kage eller som et brød med lidt smør og ost.
Næringsindhold per stykke (uden hakket mørk chokolade)
Protein: 4,2 g
Kulhydrater: 7,2 g
Fedt: 4,5 g
Kalorier: 88 kcal
Vil du finde mere inspiration til kost og træning? Se nogle af vores artikler nedenfor:
Relaterede produkter
Præstationsfremmende.