Lækre, magre og røgede kødboller med masser af smag!
Ingredienser (18 kødboller)
1 spsk havregryn
1 spsk vand
200 g hakket oksekød 5 %
½ gul løg
1 æggehvide
1 teskefuld dijonsennep
1 teskefuld Body Science Coconut Oil Odorless
½ teskefuld kalvefond
½ spsk Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce
Body Science Coconut Oil Odorless til stegning
Sådan gør du
Bland havregrynene med vandet og lad det svulme i ca. 5-10 minutter. Hak løget og steg det blødt på medium varme i kokosolien. Lad det køle af. Bland hakket oksekød, løg, havregryn, æggehvide, dijonsennep, kalvefond og BBQ-sauce i en skål. Form små kødboller og steg dem færdige på medium varme i kokosolie. Et alternativ er at brune kødbollerne og derefter stege dem færdige i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Næringsværdi pr. kødbolle
Protein 2,6 g
Kulhydrater 0,2 g
Fedt 1,1 g
Kcal 21
Vil du finde mere inspiration til kost og træning? Se nogle af vores artikler nedenfor:
Relaterede produkter
Præstationsfremmende.