En skøn og sund nudelret med asiatiske smagsnuancer.
Ingredienser (to portioner)
- 3 dl kokosmælk light
- ½ rød chili
- ½ gul løg
- 250 g wokgrøntsager
- Body Science Coconut Oil Extra Virgin
- Cashewnødder og frisk koriander til pynt
Sådan gør du
Smelt lidt Body Science Coconut Oil Extra Virgin i en gryde. Hak løget og chilien (fjern chilifrøene, hvis du ikke ønsker det for stærkt). Svits dette i olien et par minutter. Tilsæt kokosmælken og jordnøddesmørret, og pisk det hele sammen til en sauce. Lad det simre i ca. 20 minutter på lav varme, eller indtil saucen er blevet tykkere. Rør i saucen jævnligt. Smag til med salt.
Steg wokgrøntsagerne i lidt mere Body Science Coconut Oil Extra Virgin, og stil dem til side. Vend nudlerne i kokos- og jordnøddesaucen, og tilføj derefter grøntsagerne. Top med hakket koriander og cashewnødder! Du kan også tilføje et stegt æg, kylling eller en anden proteinkilde for øget proteinindhold.
Næringsindhold pr. portion
- Protein 9,4 g
- Kulhydrater 13 g
- Fedt 29 g
- 370 kcal
Vil du finde mere inspiration til kost og træning? Se nogle af vores artikler nedenfor:
Relaterede produkter
Præstationsfremmende.